Aanmelden nieuwsbrief

Schotertuin tip...

Griep/hoestrecept

SNAG-0005_PCGERARD_-_Gerardhoning

 

Ik heb een heel goed griep/hoestrecept, heb het zelf net uitgeprobeerd en ik ben er razend enthousiast over. Ik heb het van Jannie Peters, de kruidendame van kasteel Baexem. Degenen die mee waren op tuinenreis, hebben dit recept al voorgelezen gekregen in de bus.

 

Lees meer...

Site-onderhoud

In 't Zonnetje_2015-1 PDF Afdrukken E-mail

De Tuin van de Maand is niet meer. Het bleek toch te arbeidsintensief elke maand een nieuwe aflevering te produceren. Niet getreurd, de opvolger van deze rubriek stond al snel in de steigers: In 't Zonnetje. In deze eerste aflevering krijgt u een introductie en zetten we de Schotertuin zelf in dat zonnetje middels een tiental vrolijke foto's.

Maar wat is de bedoeling achter deze nieuwe rubriek? Kort gezegd kunnen alhier zaken en mensen naar voren worden gehaald, die speciale aandacht verdienen dan wel nodig hebben. Een soort van digitaal lintje dus, of een ingelaste nieuwsuitzending. Weet u iemand die deze speciale aandacht verdient? Roept u maar, geneer u niet. Heeft u een mooi en/of nuttig verhaal, dat uw medetuinders zeker kan bekoren? Laat het weten. Suggesties, op- en aanmerkingen of andere prangende zaken kunt u doorgeven via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Wij hopen spoedig uw feedback te mogen ontvangen.

 

 

Foto1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto7

 

Foto8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto10