Aanmelden nieuwsbrief

Schotertuin tip...

Griep/hoestrecept

SNAG-0005_PCGERARD_-_Gerardhoning

 

Ik heb een heel goed griep/hoestrecept, heb het zelf net uitgeprobeerd en ik ben er razend enthousiast over. Ik heb het van Jannie Peters, de kruidendame van kasteel Baexem. Degenen die mee waren op tuinenreis, hebben dit recept al voorgelezen gekregen in de bus.

 

Lees meer...

Site-onderhoud

Kascontrole jaar 2011 PDF Afdrukken E-mail

Jaarlijkse kascontrole

 

Zaterdag 2 juni 2012 vond de jaarlijkse kascontrole plaats. Deze commissie bestaat uit twee leden die door de tuincommissie zijn  goedgekeurd. Dit jaar bestond de kascommissie uit Jelle Hoogland en Joke Tiemersma.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het digitaliseren van de hele financiele administratie. De AFAS software die Gerard op’t Ende gebruikt  maakte het voor de kascommissie een transparant geheel waar, met de gedegen onderbouwing, snel een akkoord op volgde.

Wat een wereld van verschil met voorgaande jaren waar in een zoektocht tussen cash geld en bonnetjes het veel lastiger was om echt een goed sluitend overzicht te krijgen.

Gerard complimenten voor al het werk dat je hebt verricht, de kascommissie is onder de indruk van de volledigheid, de transparantie en de correctheid van de financiele administratie.

 

Jelle Hoogland

Joke Tiemersma